Bar Hopping

Muscle Hill - Cocktail Hour

Född: 2013    /    Rekord: 1:51,4    /    Intjänat: USD 1 292 433

Som 2-åring blev Bar Hopping vinnare av försök och tvåa i finalen till New Jersey Sire Stakes, tvåa i Bluegrass Series, International Stallion Stakes, försök till Peter Haughton Memorial.

Bar Hoppings treårssäsong innehöll segrar i försök och final av Canadian Trotting Classic och Breeders' Crown på Meadowlands, segrar i conselation Zweig Memorial, Carl Erskine Trot, Bluegrass Series, försök i Hambletonian Stakes, försök i Earl Beal Jr Memorial. Tvåa kom han i Stanley Dancer Trot,  försök i Goodtimes Trot. Tredjeplatser blev det i finalen av Colonial Trot, finalen i Earl Beal Jr Memorial och Kentucky Futurity.

Mankhöjd 163 cm

 

Jimmy Takter som tränade Bar Hopping har gett oss följande uttalande:

Bar Hopping hade en otrolig speed! Jag kommer ihåg hans livs första start, jag satt bak i klungan och han travade sista halvmilen på 56 sekunder. På upploppet bad jag honom om mer speed och han hade en växel kvar! Då förstod jag att jag hade en speciell häst. Verkligen lätt att köra och Bar Hopping blev bättre och bättre ju längre säsongen gick. Hans trav var lätt och rent och han hade en underbar attityd.

Från Perry Söderberg har vi fått detta uttalande:

"Bar Hopping är en modern typ av hingst, som är långbent, lätt och av bra storlek. Hans långa, liggande bog, fina djup och rejäla kors, gör honom till min typ av hingst. För övrigt samma typ som 2017 Peter Haughton Memorial vinnaren, You Know You Do m fl. Hingstens exteriör, psyke och fantastiska rörelser i hagen, var anledningen till att vi köpte honom som 1-åring för $190 000.”

Bar Hopping är fulltecknad 2020.

Gör en bokningsförfrågan

Galleri

BarHopping_USTA_2N1A0908.jpg BarHopping_USTA__2N1A6493.jpg

Videos

Avgifter

Bokningsavgift: SEK 6.000 Fölavgift: USD 6.500

Veterinär- och stationsavgift samt moms tillkommer

Breeders Crown

Breedly

Testpara ditt sto med:I samarbete med