Bold Eagle

Ready Cash - Reethi Rah Jet

Född: 2011    /    Rekord: 1.08,4    /    Intjänat: 41.441.411 SEK

Bold Eagle är en av de bästa tävlingshästarna som någonsin visat upp sig på en travbana. Han är tredje vinstrikaste häst genom tiderna bakom Varenne och Moni Maker.

Bold Eagle vann dubbla Prix d'Amérique och var dessutom tvåa vid ett tillfälle, men han visade också sig helt komplett gällande underlag, distanser eller startmetoder. Ingen har väl glömt hans löpningsrekord i Elitloppsförsöket 2017 då han vann på 1.08,4 från dödens! Bold Eagle krossade också sina motståndare när han tog turen över Atlanten och blåste hem Breeders Crown före hästar som Six Pack och Atlanta!

Bold Eagle är den vinstrikaste sonen till avelsgiganten Ready Cash och den som hittills för pappas fana högst. Bold Eagle har dessutom visat sig passa perfekt med den mix av blod som finns i Sverige, vilket inte minst enorma framgångar i de klassiska unghästloppen visar.
Aetos Kronos har vunnit E3, Breeders Course, Jubileumspokalen och Kungapokalen, Oaksvinnarna Eagle Eye Sherry och Adriatica, Kungapokal- och Breeders Crown-vinnaren Dancer Brodde, Kriterievinnaren Brambling är några av de topphästar Bold Eagle redan har hunnit producera i Sverige.

I Frankrike har stona Green Grass och Isla Jet imponerat och är mångmiljonärer, men den kanske emst spännande är fyraårige Jushua Tree, som radar Grupp-segrar för Jean-Michel Bazire, vilken har enormt höga tankar om Jushua Tree!

Gör en bokningsförfrågan

Galleri

Videos

Breeders Crown Breeders Crown
Prix d'Amérique 2016 Prix d'Amérique 2016

Avgifter

Bokningsavgift: Euro 600 Fölavgift: Euro 8.000

Veterinär- och stationsavgift samt moms tillkommer
Tillgänglig med färsk sperma i Frankrike, fryst i Sverige.

Breeders Crown

Breedersbible

Testpara ditt sto med: