Creatine

Andover Hall - Berry Nice Muscles

Född: 2010    /    Rekord: 1:51.2    /    Intjänat: USD 2.102.022

Creatine tävlade i den Nordamerikanska eliten under fyra år, segrade 17 gånger på 52 starter.

Som 2-åring vann han Bluegrass Series på Red Mile och var tvåa i Kindergarten Classic Series.

Som 3-åring vann han finalen av Kentucky Futurity, finalen i Carl Erskine Trot, försök i Colonial Trot, Bluegrass Series, försök i Hambletonian. Han kom tvåa i finalen av Breeders Crown på Pocono, finalen i American-National, försök Kentucky Futurity och Reynolds Memorial.

Under 4-års säsongen vann Creatine Allerge Farm Trot, American-National Stakes, kom på andra plats i Centaur Trotting Classic, Chip Noble Memorial och i försök till Maple Leaf Trot. Tävlingskarriärens sista år gav en seger i finalen av Breeders Crown på Woodbine i Toronto och en tredjeplats i International Trot.

Creatine tog sedan en lyckad avstickare till Europa där han Hugo Åbergs Memorial och St Michel Ajo innan han avslutade karriären i USA med en andraplats i VM-loppet!

Mankhöjd 164 cm.

Creatine har gjort succé med sin debutkull född 2018. På ett begränsat antal avkommor finns dollarmiljonären och en av USA:s absolut bästa hästar för dagen, Jujubee 1.243.000USD och rekordet 1.08,2! Lägg till halvmiljonären i dollar, Take All Comers och på nordisk mark har vi bländats av Asteroid, som med 13 segrar på 23 starter besegrat kulltoppar i såväl Sverige som Norge!

Gör en bokningsförfrågan

Galleri

Videos

Breeders Crown 2015 Breeders Crown 2015

Avgifter

Bokningsavgift: SEK 6.000
Fölavgift: USD 4.000

Veterinär- och stationsavgift samt moms tillkommer

Breeders Crown

Breedersbible

Testpara ditt sto med: