Venerate

Love You - Peaceful Kemp

Född: 2019    /    Rekord: 1.08,5    /    Intjänat: 1.288.696 USD


Venerate kombinerar det bästa ur fransk och amerikansk stambok, dessutom med en talang, inställning och hårdhet som få andra individer visat upp!

Venerate är något så ovanligt som en Love You-son i USA! Han visade enorm tidighet, utsågs till Årets Tvååriga Hingst 2020 efter vinster i Mohawk Million och Kentucky Sire Stakes.
Som treåring vann han Reynold Memorial och var finalist i Hambletonian. Venerate visade inga tecken på att de tunga meriterna som unghäst satt spår och i augusti 2023 vann han Cutler Memorial mot USA bästa äldre hästar!
Venerate har tjänat över 1,2 miljoner dollar och travat 1.08,5 vid två tillfällen.

Hans mamma Peaceful Kemp har även lämnat Takato 1.11,5, men hon har den bländande härstamningen Muscle Hill – Emilie Cas El, innebärande att hon är helsyster till Hambletonianvinnaren och avelshingsten Trixton! Lägg till att mormor Amour Angus har lämnat avelshingstarna Andover Hall, Angus Hall, Conway Hall, Adams Hall, Allstar Hall och E.L.Stewart och vi har ett av de framgångsrikaste mödernen som travvärlden skådat.

Venerate tar ett skutt gällande generationsväxlingar genom en perfekt mix av det absolut bästa franska och amerikanska blodet.

Venerate är tillgänglig till ett begränsat antal ston i Europa.

Gör en bokningsförfrågan

Galleri

Venerate hu 230731 Adam Ström stalltz fb.jpg

Videos

Mohawk Million 2020 Mohawk Million 2020
Cutler Memorial 2023 Cutler Memorial 2023

Avgifter

Endast på förfrågan!

Breedersbible

Testpara ditt sto med: